Opslagcontainer huren, kopen of repareren.

van Brakel Containerservice & Transport BV is gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en repareren van een opslagcontainer. Door de jaren lange ervaring van van Brakel Containerservice & Transport BV, zijn wij expert op het gebied van een opslagcontainer. Een opslagcontainer is geschikt voor het opslaan van materialen.

Opslagcontainer Rotterdam

Wanneer u kiest voor een opslagcontainer bij van Brakel Containerservice & Transport BV bent u verzekerd van 100% waterdicht en echt inbraak veilige sloten. Het transport van een opslagcontainer kan geregeld worden via de vaste vervoerders van van Brakel Containerservice & Transport BV. Hierbij worden vaste prijzen vastgesteld die wij vooraf kunnen mededelen. Bij van Brakel Containerservice & Transport BV zijn zowel gebruikte als nieuwe soorten van een opslagcontainer verkrijgbaar.

Bel voor de mogelijkheden

Een nieuwe opslagcontainer wordt rechtstreeks van de fabriek geïmporteerd. Allerlei modificaties, inclusief overspuiten behoren tot de mogelijkheden. Van Brakel Containerservice & Transport BV beschikt over geschikte kranen om een opslagcontainer veilig te kunnen plaatsen.

Opslagcontainer 100% waterdicht!

Wenst u meer informatie te ontvangen over een opslagcontainer , vul a.u.b. formulier in.

    Naam (*)

    Telefoonnummer

    E-mail (*)

    Opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)